«Ανυπότακτος Κορυδαλλός» Ριζοσπαστική Προοδευτική Δημοτική Κίνηση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σταματονικολό

 Η Ριζοσπαστική Προοδευτική Δημοτική Κίνηση «Ανυπότακτος Κορυδαλλός» με υποψήφιο   Δήμαρχο τον Γιώργο Σταματονικολό δίνει το παρόν στην μάχη των Δημοτικών Εκλογών   του Οκτωβρίου.

 Κόντρα στο πολιτικό κατεστημένο που διοικεί το δήμο εδώ και 30 χρόνια καθώς και στις κεντρικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υλοποιούνται από το κεντρικό κράτος και την τοπική εξουσία και υποβαθμίζουν συστηματικά την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων, το Μέλλον της νεολαίας, το Περιβάλλον, τους Δημόσιους Χώρους και την ίδια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εμείς θέτουμε τα ζητήματα από την σκοπιά των συμφερόντων της θιγόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Από τα κεντρικά και μεγάλα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του δήμου μας μέχρι τα καθημερινά και απλά των γειτονιών του Κορυδαλλού, επιδιώκουμε να βάζουμε σε κίνηση κοινωνικές δυνάμεις και δυναμικές που αναπτύσσονται με την λογικής της αυτονομίας και της συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων, στον σχεδιασμό και στον έλεγχο. Έχουμε όραμα για την πόλη και τους κατοίκους της, δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε παθητικός διαχειριστής-manager της λιτότητας. Δεν βολευόμαστε στο υπάρχον ασφυκτικό πλαίσιο αλλά προσπαθούμε να το υπερβούμε δημιουργικά μετασχηματίζοντας το παρόν ώστε να χωράει τις σύγχρονες ανάγκες των πολλών και πρωτίστως της νεολαίας και των ανθρώπων της εργασίας.

Επιμένουμε πως η πολιτική δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά κεκτημένο των πολλών έτσι το ψηφοδέλτιο του Ανυπότακτου Κορυδαλλού απαρτίζεται από εργαζόμενες και αυτοαπασχολούμενους, νέους επιστήμονες και επισφαλώς εργαζόμενους, φοιτήτριες με συμμετοχή στους νεολαιίστικους αγώνες, ενεργούς πολίτες σε Συλλόγους Γονέων, Αντιρατσιστικά και Περιβαλλοντικά κινήματα, συνδικαλίστριες σε Σωματεία και Ενώσεις, εμποροϋπαλλήλους και μικροβιοτέχνες, αγωνιστές και αγωνίστριες στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στους Πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών. Συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κίνηση ζωντανή, ανοιχτή, ανεξάρτητη, δημοκρατική. Συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κίνηση στο μπόι της κοινωνίας που ονειρευόμαστε.

 Σταδιακά θα παρουσιάσουμε το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Κίνησης όπως και αναλυτικά το Προγραμματικό μας Πλαίσιο.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ
ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ