Εγκαίνια των Νέων Ιδιόκτητων Γραφείων της Παμπειραϊκής Ενωσης Πολυτέκνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 31 Μαρτίου τα εγκαίνια και ο αγιασμός των νέων γραφείων της Παμπειραϊκής Ενωσης Πολυτέκνων (Π.Ε.Π.)
Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε με τον αγιασμό των νέων γραφείων από τους Ιερείς του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιώς, πατέρα Σιγάλα Βασίλειο και πατέρα Πόπη Βασίλειο.
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου του συλλόγου κ. Πάχου Ιωάννη και στη συνέχεια η απονομή πλακέτας στον κ. Χαράκογλου Στυλιανό τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος ως Μέγα Ευεργέτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Οι Βουλευτές Τραγάκης Ιωάννης, Μαρκόπουλος Δημήτρης, Κατσαφάδος Κώστας, Βλαχάκος Νίκος.
Εκ μέρους του Βουλευτή Λιβανού Μιχάλη παρέστη ο Σιγανός Γιώργος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Μανωλάκος Λεωνίδας.
Ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδάκος Ιωάννης.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Μαραγκάκης Κωνσταντίνος.
Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Αττικής Μπαρμπαγιάννη Ευγενία.
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δήμου Πειραιά Καρύδης Δημήτριος.
Ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Χρήστου Στέφανος.
Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Πριφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος Γιάννης.
Η Δημοτική Σύμβουλος  Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Νίκαιας “Παναγιώτης Γιαννάκης” Γεωργαντζέλη Πολυξένη.
Εκ μέρους του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Τσιόδρα Δημητρίου παρέστη η Νίκη Αδάμ

Εκ μέρους του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κλάππα Ηλία παρέστη η Σταμελάκη Αθηνά.

Από την Α.Σ.Π.Ε. (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας) ο Πρόεδρος Θεοτοκάτος Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος Σταμούλης Δημήτριος, η Γεν. Γραμματέας Αγγελή Δήμητρα και ο Αναπληρωτής Ταμίας Σολδάτος Κων/νος.
Από το ΚΕΑΟ Πειραιά ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Βλάχος.
Από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και την Εφορεία Κυριών οι κυρίες Ντόκου Αυγουστίνα, Δαριώτη Ρένα και Μπούτση Αρετή.
Ο Προέδρος της Ενωσης Γιάννης Πάχος ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία σας εδώ σήμερα, μια παρουσία που την χαρακτηρίζει η ενσυναίσθηση για την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.
Οκτώ έτη στο τιμόνι της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων με τεράστια ευθύνη βλέπω το έργο μας να βρίσκει ανταπόκριση και να προστίθενται στη λίστα μας, όλο και περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες.
Για αυτό το θεάρεστο έργο οφείλω να ευχαριστήσω τους ακούραστους συνεργάτες μου που συντελούν και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη προσπάθεια.
Για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια που στεγαζόμασταν στην οδό Κέκροπος 6-8 προσπαθήσαμε με πολύ κόπο να εξοπλίσουμε τους χώρους κατάλληλα προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολύτεκνες οικογένειες.
Η αλλαγή χρήσης του κτηρίου της Κέκροπος ήταν η αφορμή για την γνωριμία μας με τον κύριο Στέλιο Χαράκογλου, ο οποίος είναι ευεργέτης μας και τον τιμούμε σήμερα.
Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή την τόσο συγκινητική και ένθερμη προσφορά όπου η νέα στέγη, φέρνει μια νέα εποχή για εμάς.
Για εμάς η κάθε πολύτεκνη οικογένεια, είναι οικογένεια μας και δεδομένων των σημερινών συνθηκών θα ενταθούν οι προσπάθειες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προσφορά στις πολύτεκνες οικογένειες.
Συνεχίζοντας αγόγγυστα και με περίσσιο ζήλο, είναι θέμα τιμής για εμάς, καμία πολύτεκνη οικογένεια να μην στερείται, καμία πολύτεκνη οικογένεια να μην υποφέρει.
Σας ευχαριστούμε όλους ακόμα μια φορά που είστε δίπλα μας και σας υποσχόμεθα πως η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη και έτσι θα είναι πάντα.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, σας ευχαριστώ για την ο αναγνώριση των προσπάθειων μου και των συνεργατών μου”.