Ενωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού: Βραδιά αλληλεγγύης-«Αργατεία»

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα μας «Γεώργιος Σακκάς» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η βραδιά αλληλεγγύης-«Αργατεία»*, για ένα μέλος μας μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ανταπόκριση των μελών και των φίλων της Ένωσης μας θα λέγαμε ότι ήταν συγκινητική αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η αξία της αλληλεγγύης είναι βαθιά ριζωμένη στον πολιτισμό μας.
Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβαν αφιλόκερδός, και τους ευχαριστούμε ακόμη μια φορά, στο ποντιακό πρόγραμμα ο Χρήστος Ναβροζίδης στην λύρα και το τραγούδι και ο Παύλος Σταματίδης στο νταούλι, στο Κρητικό πρόγραμμα ο Τέλης Παπαδάκης στην λύρα και ο Βαγγέλης Τζέμης στο λαούτο και τέλος στο λαϊκό πρόγραμμα ο Γιώργος Τσαπάς στο τραγούδι, στο μπουζούκι ο Στάθης Κοντοπάνος και στην κιθάρα ο Λευτέρης Συμιανάκης. Ευχαριστούμε θερμά όμως και τον ηχολήπτη κ. Πατρίκιο Ιωάννη για την αφιλοκερδή του εργασία στην βραδιά.
Φυσικά η παραπάνω εκδήλωση δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πραγματοποιηθεί χωρίς την αγαστή συνεργασία και εθελοντική προσφορά τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και των μελών των Χορευτικών Τμημάτων της Ένωσης μας, κάτι που φυσικά ανέφερε και στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Θοδωρής Μακρίδης.
Τέλος θα πρέπει να ευχαριστούμε ακόμη μια φορά δημόσια τους: Χριστίνα Μαρούλη για την δωρεάν σχεδίαση του γραφιστικού της αφίσας και τις πρόσκλησης, τον Δαμιανό Πολίτη για την πολύτιμή και γενναιόδωρη προσφορά του σε πρώτες ύλες για την παρασκευή του φαγητού και φυσικά όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση μας.