Εφυγε από τη ζωή ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αγιώτατος

Θλίψη στην κοινωνία του Κορυδαλλού προκάλεσε η απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Αγιώτατου.
Με συγκίνηση και την έκφραση συλλυπητηρίων προς την οικογένεια του, τον αποχαιρετούν με δηλώσεις τους οι συνάδελφοί του στο Δήμο Κορυδαλλού.
 Η Δήλωση του Νίκου Χουρσαλά:
“Αποχαιρετούμε έναν μαχητικό συνάδελφο,έναν σπουδαίο άνθρωπο και οικογενειάρχη,έναν καλό φίλο! Λίγες ημέρες πριν, νοσηλεύτηκες για κάτι που νομίζαμε επιπόλαιο και περαστικό αλλά πάλι ο νους σου ήταν στην πόλη μας.Μόλις προχτές μου έλεγες για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στα σχολεία, στον Άνω Κορυδαλλό και τη γειτονιά σου το Σχιστό Κορυδαλλού!
Φίλε Σπύρο καλό ταξίδι!Θα σε θυμόμαστε πάντα ευθύ και ντόμπρο!
Σε ευχαριστώ για τις ειλικρινείς συμβουλές,τις καθαρές κουβέντες μας! Όλα όσα είπαμε,τα θυμάμαι και τα κρατώ!
Κουράγιο και δύναμη στην αγαπημένη οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Βούλα,τα παιδιά σου Γιώργο, Δήμητρα και Άρη και τα εγγόνια σου”!
Η Δήλωση του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη:
“Αποχαιρετούμε με θλίψη τον συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού, και τ. αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρο Αγιώτατο.
Ο Σπύρος υπήρξε για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της παράταξης μας και υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης τον δήμο και την πόλη.
Ως δημοτικός σύμβουλος είχε συνεχές και έντονο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Ιδιαίτερα προσπάθησε για την αναβάθμιση της περιοχής του Σχιστού, στην οποία κατοικούσε.
Εκ μέρους όλων των μελών και των φίλων της παράταξης μας, εκφράζω τα ειλικρινή συλληπητήρια μας στην οικογένεια του Σπύρου”.
Η Δήλωση του Στέφανου Χρήστου:
“Τόσο η παράταξη «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», όσο και εγώ προσωπικά, αποχαιρετούμε ένα συναγωνιστή και πρώην Δημοτικό μας Σύμβουλο, το Σπύρο Αγιώτατο.
Ο Σπύρος Αγιώτατος συνεβαλλε μαζί μας στους αγώνες για το Σχιστό και την εξασφάλιση οικοπέδου για τον Αγ.Δημητρη και την θεμελίωση του.
Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ επί της θητείας μας.
Τα ειλικρινή συλλυπητήριά στην οικογένειά του”.