Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Χρήστου ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πάχος

O Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πάχος ενώνει τις δυνάμεις του , με τον συνδυασμό   Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Χρήστου.
Με αφορμή την ένταξη του Γιάννη Πάχου στο κοινό εγχείρημα, ο Στέφανος Χρήστου έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Με απεριόριστη χαρά και τιμή παρουσιάζω έναν συνεργάτη, έναν Άνθρωπο, πραγματικό αρωγό στο νέο μας αυτό ομαδικό εγχείρημα, στη δημιουργία του καινούριου μας Συνδυασμού, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, τον Γιάννη Πάχο.
Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, όπου και κατοικεί με την υπέροχη οικογένεια του και ειναι πατέρας 4 παιδιών.
Είναι Αιρετός – Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, στον Δήμο μας, ενώ τον έχει υπηρετήσει από σημαντικές-νευραλγικές θέσεις, όπως Αντίδημαρχος Κοινωνικής αλληλεγγύς-πρόνοιας & Κοινωνικής προστασία αλλά και Πρόεδρος στον Οργανισμό Αθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού.
Διατελεί Πρόεδρος της Παμπειραικής Ένωσης Πολυτέκνων ενώ συγχρόνως κατέχει τη θέση του Ταμία στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Παράλληλα, είναι και μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΣΠΕ. (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος)
Είναι μέλος επίσης του Δ.Σ. στην ΚΟΔΕΠ Δήμου Πειραιά (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση) ενώ υπήρξε πρώην μέλος Δ.Σ. στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων»
Είναι αεικίνητος και με αφανή αλλά κυρίως αποτελεσματικό τρόπο, προτάσσει το συμφέρον της πόλης από το δικό του συμφέρον και αυτό το απέδειξε και το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά με το έργο που παράγει τόσο ως Πρόεδρος Πολυτέκνων Πειραιά, όσο και ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Του αρέσει να ταξιδεύει με σκοπό να συλλέγει εμπειρίες και προσπαθεί όσο συχνότερα του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λεωνίδιο Αρκαδίας!
Ο Γιάννης είναι η προσωποποίηση της λέξης “προσφορά” στον συνάνθρωπο. Όποιος παρακολουθήσει το έργο του, θα διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” τι σημαίνει ανιδιοτελής συνεισφορά στον διπλανό, στον άνθρωπο που έχει ανάγκη!
Γιάννη, είναι χαρά μου που αυτό το ταξίδι το κάνουμε μαζί χέρι- χέρι, καθώς ο κοινός μας σκοπός, μας ενώνει για αυτό που αγαπάμε πιο πολύ!! Να δούμε ξανά τον Κορυδαλλό, στη θέση που του αξίζει και να τον υπηρετήσουμε παράγοντας“πραγματικό” έργο προσφοράς στον πολίτη! Καλή μας επιτυχία! Προχωράμε!”