Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΗ: Στους 16 της UEFA Youth League η Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η Κ-19 του Ολυμπιακού πήρε την πανάξια και ιστορική πρόκριση για τους «16» της UEFA Youth League στα πέναλτι απέναντι στην Ίντερ με 6-5.
Οι παίκτες του θρύλου κατέθεσαν και την ψυχή τους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στην Ιταλική ομάδα.
Επιδεικνύοντας ποδοσφαιρικές και κυρίως ψυχικές αρετές, δεν πτοήθηκαν από την στιγμή που έμειναν δέκα στο 73ο λεπτό και πήραν τεράστια πρόκριση για τους 16 του UEFA Youth League με 6-5 στα πέναλτι μετά το 0-0 στα 90 αγωνιστικά λεπτά.
Πρόκειται για μία ακόμη ιστορική στιγμή για τους ερυθρόλευκους, με την Κ-19 να  περνάει για δεύτερη φορά στους 16 του θεσμού, πετώντας έξω μία δυνατή ομάδα που αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο ευρωπαïκό σύλλογο.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει την ερχόμενη Παρασκευή τον επόμενο αντίπαλο του, με την κληρωτίδα να περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Ζάλτσμπουργκ.
Ασφαλώς οι παίκτες αλλά και το σύνολο της ομάδας, δείχνουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ δυνατότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αρκεί να μην σταλούν στα αζήτητα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων κατά τα επόμενα κρίσιμα βήματα της πορείας τους.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλου:

 Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (89’ Τανούλης),   Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (83’ Δάμα), Πνευμονίδη (78’ Λιατσικούρας),   Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας