ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ: Με την ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΗ για έναν Κορυδαλλό ΑΝΟΙΧΤΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ, ΦΙΛΙΚΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ και ΠΡΑΣΙΝΟ!

Η γιατρός βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος Μαρία Καλαμάρη είναι δημοτική σύμβουλος και ηγετικό στέλεχος της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης μας ως αναπληρώτρια επικεφαλής.
Γεννήθηκε και διαμένει στον Κορυδαλλό, όπου επί πολλα χρόνια διατηρεί ιατρείο.
Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Δραγώνα Δρ. Μηχανολόγο Μηχανικό και Ναυπηγό Μηχανικό ΕΜΠ και έχει δυο παιδιά ιατρούς, τη Βάλια Δραγώνα ειδικευομένη στην καρδιολογική κλινική του Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟ και το Χρήστο Δραγώνα ειδικευόμενο στην ορθοπεδική χειρουργική στο Λονδίνο.
Αναπτύσσει έντονη και συνεχή πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση.
Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος για δυο συνεχείς τετραετίες.
Είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, για δύο συνεχείς θητείες.
Είναι μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Εργαστηριακής Ιατρικής και Γενική Γραμματέας του ΔΣ MEDISYN (Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών με 1000 μέλη πανελλαδικά και 220 εργαζόμενους).
Επίσης είναι αντιπρόεδρος της ΠΟΣΙΠΥ (Πανελλήνια, Ομοσπονδία Σωματείων, Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας, Υγείας) και μέλος του ΔΣ της ΠΕΕΒΙ (Πρωτοβάθμια Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Ιατρών).
Εχει διατελέσει κατά το παρελθόν:
Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ)
Μέλος του ΑΠΣΙ (Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών)
 Ιδρυτικό μέλος του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά.

O Γρηγόρης Γουρδομιχάλης έκανε την παρακάτω δήλωση για την συμμετοχή της Μαρίας Καλαμάρη στον συνδυασμό:

“Η Μαρία πιστεύει ακλόνητα ότι ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του και την ανιδιοτελή προσφορά του στη λύση των προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Η συμμετοχή της Μαρίας στο ψηφοδέλτιο μας αλλά και σε όλη τη τετράχρονη κοινή πορεία μας, είναι πολύτιμη!
Την ευχαριστώ απο καρδιάς γιατί η υποστήριξη της και η ουσιαστική δράση της, είναι από εκείνα τα δεδομένα που “μέτρησα” ώστε να αποφασίσω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού.
Μαρία με το χαμόγελο σου, προχωράμε δυνατά για τη νίκη, για έναν Κορυδαλλό σε προοδευτική κατεύθυνση, ανοιχτό, συμμετοχικό, φιλικό, αλληλέγγυο και πράσινο!
Καλή επιτυχία”!