Ο Στέφανος Χρήστου καλωσορίζει στον συνδυασμό “Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά” τον γιατρό Βασίλη Βουρίκη

Ο γιατρός Βασίλης Βουρίκης, είναι γεννημένος το 1964, γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης με καταγωγή από την Κάρπαθο και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Αθηνών, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διατηρεί ιατρείο στον Κορυδαλλό από το 2010, στην διεύθυνση Αγ. Γεωργίου 60 και ειδικεύτηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Βρίσκεται αποδεδειγμένα πάντα κοντά σε ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη και τιμά τον Oρκο που έχει δώσει στον Ιπποκράτη από την πρώτη στιγμή.
Γνωρίζει απόλυτα τα προβλήματα του Κορυδαλλού και ιδίως την ανεπάρκεια στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και των δημοτικών ιατρείων καθώς δεκάδες πολίτες βρίσκονται καθημερινά στο ιατρείο του και συζητούν μαζί του.
Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αφοπλιστική ειλικρίνεια του και ο τρόπος ζωής του μέσα στην απλότητα και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

O υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου καλωσόρισε με δήλωσή του τον Βασίλη Βουρίκη:

“Με μεγάλη χαρά παρουσιάζω και καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας “α δίπλα στον συνάνθρωπο σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας, μακριά από νόρμες και καθωσπρεπισμούς, τον γιατρό Παθολόγο, Βασίλη Βουρίκη.
Βασίλη είναι χαρά μου και τιμή μου που συστρατεύεσαι κοντά μας και επιθυμείς να δώσεις το στίγμα σου σε αυτόν τον αγώνα.
Ξέρεις πόση ανάγκη έχει για αλλαγή ο Κορυδαλλός. Σ ευχαριστώ που βρίσκεσαι κοντά μας!
Καλή μας επιτυχία λοιπόν με ήθος και αξιοπρέπεια”.