Εξελέγη η νέα Διοίκηση του ΠΕΣΥΔΑΠ

Την θετική αποτίμηση και ικανοποίηση των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων των 22 δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ, για το έργο και τις δράσεις που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος κατά την προηγούμενη διετία, επιβεβαίωσαν οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Χαρακτηριστικό, άλλωστε είναι ότι σε κλίμα ενότητας, ομόφωνα επανεξελέγη ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.
Ομόφωνα, επίσης, εξελέγη για τη θέση του αντιπροέδρου ο Μιχάλης Ευθυμιάδης, ο οποίος ήταν τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και υπεύθυνος για το ΔΙΚΕΠΑΖ κατά την προηγούμενη διετία.
Υπενθυμίζεται ότι  οι δεκάδες αντιπρόσωποι που συμμετείχαν και ψήφισαν κατά την χθεσινή διαδικασία, προέρχονται από δημοτικά συμβούλια που προέκυψαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, κάτι που επικαιροποιεί και αναβαθμίζει την εμπιστοσύνη των δήμων – μελών προς τον ΠΕΣΥΔΑΠ.
Κατ΄ αλφαβητική σειρά, στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΕΣΥΔΑΠ ως τακτικά μέλη ομόφωνα εξελέγησαν:

Θοδωρής Βασιλάκος (δήμος Αγίας Βαρβάρας)

Δημοσθένης Σταματάτος (δήμος Νίκαιας – Ρέντη)

Μιχάλης Ευθυμιάδης (δήμος Κορυδαλλού)

Παναγιώτης Μαυρέας (δήμος Περάματος)

Ως αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ομόφωνα εξελέγησαν:

Γιώργος Πετάκος (δήμος Αχαρνών)

Νίκος Βυτινιώτης (δήμος Περιστερίου)

Οι εκλογές διεξήχθησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, που είναι ο δήμος – έδρας του Συνδέσμου.
Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρ. Γουρδομιχάλης, δήλωσε:
« Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη των δημάρχων των δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ και των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων είναι ιδιαίτερη  τιμή για μένα, και η ευθύνη που αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη.  Η συνεργασία, η συλλογικότητα, η αφοσίωση στη βιώσιμη ανάπτυξη και η ομαδική δουλειά που ήταν οι βάσεις της ενότητας μας τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσουν να είναι το «καύσιμο» που κινητοποιεί τον ΠΕΣΥΔΑΠ και τώρα».