Με τον Στέφανο Χρήστου και η Αθηνά Αγγελή για τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά!

Η Αθηνά Αγγελή εκλεγμένη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Χουρσαλά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Στέφανο Χρήστου και τον συνδυασμό Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά!

Καλωσορίζοντάς την στη μεγάλη προσπάθεια για την νέα πορεία της πόλης ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου δήλωσε:

“Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, μια νέα γυναίκα, δυναμική, εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Νίκου Χουρσαλά, την Αθηνά Αγγελή.
Η Αθηνά εργάστηκε στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού και έζησε πραγματικά, εκ των έσω το σύστημα που επικρατεί από τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, σε έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της πόλης μας και για αυτό αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί μας και να αγωνιστεί για την Παιδεία και τον Πολιτισμό που μας ταιριάζει!
Είναι παντρεμένη κι έχει έναν υπέροχο γιο, 9 χρόνων και έχει μεγαλώσει σε μια δεμένη πολύτεκνη οικογένεια. Είναι κόρη του αείμνηστου αγωνιστή συμπολίτη μας, Δημήτρη Αγγελή!
Η ίδια είναι Πρόεδρος σε ενεργό ΜΚΟ που ασχολείται με θέματα Πολιτισμού καθώς πιστεύει πολύ στη δύναμη της Παιδείας και της Τέχνης στη διαμόρφωση του ανθρώπου.
Η επαφή της με γονείς καθημερινά λόγω του παιδιού της, η εργασία της στον Δήμο Κορυδαλλού στον τομέα Παιδείας καθώς και η αγάπη της για δημιουργία, είναι οι λόγοι που βρίσκεται κοντά μας και κατεβαίνει υποψήφια με τον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά!
Αθηνά, σε καλωσορίζω κοντά μας, στην νέα αυτή ομάδα που δημιουργήσαμε με αγάπη και σε συγχαίρω για το θάρρος της γνώμης και και την αξιοπρέπεια σου, στοιχεία σημαντικά για έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Καλή επιτυχία και Καλή Δύναμη­”