Ντία Γουσιοπούλου: Μια νέα γυναίκα και επιτυχημένη επιχειρηματίας στη παράταξη Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανα, του Στέφανου Χρήστου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού  Στέφανος Χρήστου καλωσορίζει την Ντία Γουσιοπούλου:

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην παράταξη Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανα, μια νέα γυναίκα και επιτυχημένη επιχειρηματία την Αφεντία (Ντία) Γουσιοπούλου!

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα πλέον είναι λογίστρια Α’ ΤΑΞΗΣ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.παρακολουθήσει σεμινάρια Οικονομοτεχνικών μελετών και επιμορφωτικά σεμινάρια του e-ΕΦΚΑ για την απονομή συντάξεων.
Διατηρεί δυο γραφεία, ένα λογιστικό γραφείο στο Πέραμα και ένα Ιδιωτικό ΚΕΠ στον Κορυδαλλό με ειδίκευση στην διεκπεραίωση συντάξεων.
Eχει εργαστεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος με μεγάλη επιτυχία έχοντας βραβευτεί από την AXA Ασφαλιστική για την υπέρβαση των στόχων πώλησης χρημ/οικων προϊόντων.
Διαθέτει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς είχε αναλάβει τον οικονομικό τομέα της Δημοτικής Επιχείρησης Περάματος εξ ολοκλήρου ως λογιστής και αργότερα την εκκαθάριση αυτής ως βοηθός εκκαθαριστή.
Η Ντία είναι μια γυναίκα εργαζόμενη, δυναμική με πείσμα και θάρρος. Τολμάει για ό,τι φαντάζει “αδύνατο” και τα καταφέρνει.
Ντία, χαίρομαι πολύ που συμμετέχεις στην παράταξη μας, που στόχο έχει μόνο το καλό της πόλης μας, του Κορυδαλλού μας! Εύχομαι καλή δύναμη, καλούς αγώνες και καλή επιτυχία”!