Η Μαρία Διακάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού Γρηγόρης Γουρδομιχάλης έκανε την παρακάτω δήλωση για την συμμετοχή της Μαρίας Διακάκη στον συνδυασμό του:

“Αλλη μια νέα γυναίκα, Κορυδαλλιώτισα, η φιλόλογος Μαρία Διακάκη συμμετέχει μαζί μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η Μαρία είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Τελείωσε το 2ο Λύκειο Κορυδαλλού, είναι απόφοιτη του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Εργάζεται περισσότερο απο 20 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση στον Κορυδαλλό και τα 3 τελευταία χρόνια στα δημόσια σχολεία της πόλης μας.
Την σχολική χρονιά 2022 – 2023 εργάστηκε στο 8ο Γυμνάσιο και στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.
Με την φυσική παρουσία της, την ευγένεια και το μοναδικό χαμόγελο της ειναι ιδιαίτερα αγαπητή στους φίλους της και στα μέλη της σχολικής κοινότητας.
Ως νέα μητέρα και εκπαιδευτικός ενδιαφέρεται για τη δημόσια εκπαίδευση, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
Συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του δήμου Κορυδαλλού με σκηνοθέτη τον Τάκη Λιατζιβίρη.
Είμαι σίγουρος ότι με την άριστη επαφή της, ως εκπαιδευτικός, με τα νέα παιδιά και τους γονείς τους θα μας βοηθήσει στην κατανόησηη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Καλωσορίζω την Μαρία στον συνδυασμό μας.
Της εύχομαι καλή επιτυχία και την ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή της στον αγώνα μας”.