Ο Δημήτρης Πετράς εκλέχθηκε Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Φωτεινή Μπακαδήμα

Την Τετάρτη 03/04/2024 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά με την εκλογή του Δημήτρη Πετρά στη θέση του Συντονιστή και της Φωτεινής Μπακαδήμα σε εκείνη της αναπληρώτριας Συντονίστριας.
Η σύνθεση της νέας ΝΕ Πειραιά :
Συντονιστής:​​ Πετράς Δημήτρης
Αν. Συντονίστρια:​ Μπακαδήμα Φωτεινή
Μέλη:​​​
Αθανασιάδης Γιώργος
​​​Αλεβιζόπουλος Γιώργος
​​​Βάιλα Αγγελική
​​​Βαμβακά Τζένη
​​​Βαρκαρόλης Γιάννης
​​​Γκλεζάκου Φιλιώ
​​​Δαρζέντας Ευάγγελος
​​​Ιατρόπουλος Παναγιώτης
​​​Ιωαννίδου Ευαγγελία
​​​Καλογεράς Αντώνης
​​​Κοφινά Σοφία
​​​Λάσκαρη Βασιλική
​​​Λέρας Θάνος
​​​Μανιατέα Αριστέα
​​​Μανωλάκος Βασίλης
​​​Μεταξιώτης Γιάννης
​​​Μικροπούλου Κυριακή
​​​Μιχαήλ Χάρης
​​​Μπουραντά Μαργαρίτα
​​​Νικητάκης Μανώλης
​​​Σαραντόπουλος Στάθης
​​​Σίμος Γιάννης
​​​Στοφορίδης Άρης
​​​Τουλουμτζίδου Δέσποινα
​​​Τσάκωνας Νίκος
​​​Χατζή Σωτηρία
​​​Χαλκιά Ελένη
​​​Χονδροκούκη Μαρία
​​​Χουτζούμη Δανάη
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
“Σε μια περίοδο κρίσης με έντονα προβλήματα και το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της ΝΔ να εμπορευματοποιήσει τα πάντα, από την εκπαίδευση μέχρι την υγεία και να καταπατήσει πλήρως κεκτημένα δικαιώματα ετών, σε μια εποχή όπου η αστάθεια, η βία, οι αντιθέσεις εντείνονται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει πιστός στις αξίες και τις αρχές του για Ελευθερία, Ειρήνη, Ισότητα, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Προστασία του κόσμου της Εργασίας, Πολιτισμό και προστασία του Περιβάλλοντος.
Υπερασπιζόμενοι αυτές και τους συνανθρώπους μας που νιώθουν να στοχοποιούνται και να φτωχοποιούνται καθημερινά προχωράμε και γινόμαστε ανάχωμα στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ.
Η ΝΕ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα μέλη της Α’ και Β’ Πειραιά παραμένουν με αποφασιστικότητα, έγνοια και προτάσεις δίπλα στους πολίτες και απέναντι στα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ακρίβεια, η ανεργία, η υπερχρέωση, τα προβλήματα της εκπαίδευσης και της υγείας και πολλά ακόμη.
Για όλα αυτά και κυρίως για να πάψουν να νιώθουν αβοήθητοι μπροστά στη λαίλαπα Μητσοτάκη θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε κάθε γωνιά, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μαζικό χώρο του τόπου μας για να γίνουμε η φωνή των Πειραιωτών, να κάνουμε το πρόβλημα τους πρόβλημά μας και να καταθέσουμε προτάσεις ανακούφισης και στήριξης τους.
Προχωράμε δυναμικά, ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε”