Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου καλωσορίζει τον Γιάννη Διάκο, στον συνδυασμό Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Κορυδαλλού Στέφανου Χρήστου:
“Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω έναν πραγματικό μαχητή, και γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, τον Γιάννη Διάκο.
Γεννήθηκε το 1968 και είναι κάτοικος Σχιστού Κορυδαλλού, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα της πολύπαθης αυτής περιοχής της πόλης μας.
Είναι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).
Η πολιτική πάντα του κινούσε το ενδιαφέρον από παιδί για αυτό και η δράση του ξεκινάει από τα μαθητικά και τα φοιτητικά του χρόνια.
Παράλληλα, υπήρξε ο νεώτερος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ελληνική Επικράτεια το 1990, όπου εκλέγεται συστηματικά έως και σήμερα.
Εχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση από νευραλγικές θέσεις και δεν παραιτήθηκε ποτέ από την αγάπη του για προσφορά στον δημότη του Κορυδαλλού.
Εχει θέσει υποψηφίοτητα ως Δήμαρχος, τα έτη 1996 και 2014 ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Προμηθειών καθώς και Πολιτικών γάμων.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας 2007-2010.
Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Π.Ε.Δ.Α. το 2011 έως και το 2014.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών θεμάτων, ισότητας & αλληλεγγύης της Π.Ε.Δ.Α. και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας επί σειρά ετών στην Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. και Π.Ε.Δ.Α.
Το 1996 έθεσε εαυτόν υποψήφιο Βουλευτή Β’ Πειραιώς με το κόμμα της Ν.Δ.
Εχει υπάρξει ειδικός συνεργάτης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης το 2020 και συνεργάτης στο γραφείο του Προέδρου της Κυβέρνησης μέχρι το πέρας της θητείας του.
Τώρα είναι εκλεγμένος του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α όπου διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.
Εχει δύο υπέροχες κόρες την Ευθυμία, φοιτήτρια Γεωπονικής Αθηνών και την Ελισάβετ- Ροζαλία μαθήτρια Α’ Λυκείου.
Με τον Γιάννη Διάκο με συνδέουν αγώνες στον Δήμο μας από διαφορετικά μετερίζια όμως αυτή είναι και η ομορφιά της Δημοκρατίας αρκεί πάντα να υπάρχουν όρια.
Εφυγε από την συνδιοίκηση γιατί αρνήθηκε να υποτάξει την πολιτική του συνείδηση στην ανεπάρκεια και στην “πολιτική” της ομάδας Χουρσαλά-Δημόπουλου, παραγνωρίζοντας κομματικές γραμμές και προσωπικά συμφέροντα και μόνο άξιος συγχαρητηρίων είναι για αυτό.
Προτάσσει το αύριο της πόλης μας και των παιδιών μας με μοναδικό μέλημα να δει ξανά τον Κορυδαλλό μας να παίρνει τη θέση που του αξίζει!
Γιάννη είμαι χαρούμενος που συμπορευόμαστε πλέον, χέρι χέρι για να υπηρετήσουμε την πόλη μας, αυτήν που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει και οι δυο!
Καλούς αγώνες να έχουμε και καλή μας επιτυχία!
Προχωράμε