Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Κερατσινιώτης Ανθρωπιστής Δημήτρης Καρκανοραχάκης;

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο ιδρυτής της οργάνωσης  “Δράση για τον άνθρωπο” και γνωστός Κερατσινιώτης Ανθρωπιστής, Δημήτρης Καρκανοραχάκης, περιλαμβάνεται μεταξύ των νέων  υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, που ήδη επεξεργάζεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός αναζητά, μεταξύ άλλων, την διαμόρφωση ενός ισχυρού προφίλ κοινωνικής ευαισθησίας, για το μήνυμα των ευρωεκλογών.
Ασφαλώς η περίπτωση του Κετατσινιώτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη, θεωρείται πως μπορεί όχι μόνο να στηρίξει τη συγκεκριμένη επιλογή, αλλά όπως τονίζουν στελέχη της Πειραιώς, αποτελεί σαφές παράδειγμα ενός ανθρώπου από την κοινωνία και όχι από το στενό κομματικό δυναμικό, που μπορεί να πείσει για το ειλικρινές και καθαρό αποτύπωμα της πρόθεσης του πρωθυπουργού.
Αλλωστε η προσωπική φιλία του Πρωθυπουργού με τον αγαπητό σε όλο το Πειραιά Δημήτρη, δίνει την δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να γνωρίζει και να εκτιμά από πρώτο χέρι, την διαρκή και κυρίως χωρίς οποιαδήποτε εμπλοκή με εκλογικές και κομματικές σκοπιμότητες, δράση, φιλοσοφία και πράξη ζωής του Δημήτρη Καρκανοραχάκη .