Το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού στη πρώτη θέση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Πειραιά

Την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες της Περιφέρειας Πειραιά, κατέκτησε η ομάδα ποδοσφαίρου του 3ου ΓΕΛ Κορυδαλλού επικρατώντας του ΓΕΛ Καλλίπολης στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3.Η Κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1. Το γκολ της κανονικής διάρκειας έβαλε ο Χύκα Δημήτριος, ενώ στα πέναλτι σκόραραν οι: Χύκα Δημήτριος, Σπυρόπουλος Νικόλαος, Νίκου Φώτιος και Γερολυμάτος Ηλίας.
Η αποστολή της ομάδας  του 3ου ΓΕΛ Κορυδαλλού:
Λουρίδας Παύλος- Αθανάσιος, Χύκα Δημήτριος, Τζαβέλλας Χαράλαμπος, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Τζερεφός Χαράλαμπος, Γερολυμάτος Ηλίας, Σπυρόπουλος Νικόλαος, Νίκου Φώτιος, Ντυρμίσι Βαλεντίνο, Κουτουζίδης Θεόδωρος, Μπουγιουκλάκης Παντελεήμων, Τάτσε Έλντι, Σούλιος Δημήτριος, Χουλιάρας Αναστάσιος, Κρούγιος Ιωάννης, Ηλίας Σπυρίδων, Κουλίζος Παναγιώτης και Αντέμι Τζουλιάνο.
Στον πάγκο ήταν ο καθηγητής Φυσικής αγωγής Λάμπρος Μπακόλας και η Διευθύντρια του σχολείου Μαίρη Πλέσσα.
Το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χρουσαλάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Τζέρπος για να συγχαρούν τους μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου και τον προπονητή τους, καθηγητή φυσικής αγωγής Λάμπρο Μπακόλα για την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Πειραιά.
Η Διευθύντρια Μαίρη Πλέσσα, ευχαρίστησε το Δήμο Κορυδαλλού για την ευγενική παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης για τις προπονήσεις της ομάδας του σχολείου.